Stelt u zich eens voor dat u juist nu kunt besparen op iets essentieels als uw zorgverzekering.


Dat kan! Eigenlijk is dit heel gemakkelijk, lees daarom snel verder!

Jaarlijks ontvangt u in november van uw zorgverzekeraar de nieuwe polis. Ongetwijfeld is uw premie daarbij jaarlijks gestegen. Dominass assurantiën kan u dankzij het collectieve contract voor alle predikanten in Nederland een uitstekend alternatief bieden.

Namens EUCARE in samenwerking met Aevitae kunnen wij u een uitstekend aanbod doen.
Heeft u geen medische kosten dan profiteert u omdat u aanwijsbaar minder premie gaat betalen. Declareert u wel ziektekosten dan is het een geruststellende gedachte dat Dominass daarnaast uitstekende voorwaarden heeft. Uiteraard worden uw lopende machtigingen en afspraken overgenomen.

Dominass kan u een uitstekend aanbod doen.
Neem contact met ons op

Aanvraag middels kopie polis

Om een gepersonaliseerde offerte voor u op te kunnen stellen is het noodzakelijk dat wij alle verzekerden in beeld krijgen. Dat kan eenvoudig. Stuur een kopie van uw huidige polis(en) met daarop alle te verzekeren personen naar ons op. Dat kan via de fax 0344-644306, via de mail naar info@dominass.nl of via de post naar ons Antwoordnummer 2725, 4000 XP te Ochten.
U ontvangt dan binnen enkele dagen een gepersonaliseerde offerte (gebaseerd op de verzekeringsgegevens van uw huidige polis). Naast de offerte en een persoonlijk advies ontvangt u een duidelijke toelichting op de verschillende dekkingsmogelijkheden. De eventuele overstap verzorgen wij uiteraard helemaal voor u, daar heeft u geen omkijken naar.