Onze ervaring met internet heeft geleerd dat er meer dan voldoende zoekroutines en startpagina's zijn dat een eigen linkpagina vrijwel overbodig is.

Toch willen wij graag de aandacht vestigen op onze partners, samenwerkingsverbanden, volmachtgevers en enkele andere noemenswaardige sites.
Samenwerkingsverbanden
In ons streven naar synergie werken wij er elke dag aan om één van de positieve radertjes te zijn op het "kerkelijk erf". Voortdurend zijn wij op zoek naar instanties die de doelgroep theologen ondersteunen. Waar mogelijk maken wij afspraken over wie wat doet. Helpen en ondersteunen elkaar.

Op dit moment werken wij samen met:

Bond van Nederlandse Predikanten
Donatus
● ANDPV
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Dominass. Hieronder vindt u in pdf-formaat de verschenen nieuwsbrieven die nog actueel zijn. Klik op een nieuwsbrief om deze te downloaden/bekijken.

ZorgNieuwsbrief 2015
Dominass Bericht 2010
Dominass Bericht 2011
Dominass Bericht 2012
Dominass Bericht 2013
Dominass Bericht 2014
Jubileumuitgave 2013
GIDI
Topkwaliteit in dienstverlening
Partners
Als één van de onderdelen van bij de hoofddoelstelling van Dominass "Top in dienstverlening" is opgenomen dat alle activiteiten moeten voldoen aan het criterium maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat klinkt mooi, maar wat doen jullie daar dan mee, zult u denken. Onder andere meedenken, helpen, ondersteunen van projecten op het kerkelijke erf.

Op dit moment ondersteunen wij:

Op goed gerucht
● Stichting COME
Prisma (partners van predikanten)
● Het predikanten orkest ('tijdelijke rustperiode')
● Predikantenvrouwencontio
● Bejaardenzorg Ochten