Wij verwachten dat onze medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en borg staan voor het hoge kwaliteitsniveau dat wij onze klanten garanderen.

Dominass heeft een open en eerlijke bedrijfscultuur met aandacht voor mensen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij voelen ons verbonden met onze relaties en de mensen van de organisaties met wie wij werken. Deze verbondenheid voelen wij ook binnen ons bedrijf. Wij inspireren elkaar wederzijds en vinden het belangrijk om plezier te hebben in het werk en met de mensen met wie we samenwerken.
Om het onze relaties zo gemakkelijk mogelijk te maken zoeken wij medewerkers die een goed advies geven bij ingewikkelde verzekeringszaken zodat onze klanten daar geen omkijken naar hebben
Regelmatig gaan wij met onze medewerkers in gesprek over het werk, de werksfeer en de resultaten. Wij stimuleren van harte dat medewerkers zich ontwikkelen en bieden hiervoor de faciliteiten.

Wij stimuleren een gezonde leefstijl van onze medewerkers en werken hierbij samen met Rienks Arbodienst en Healthclub Juliën.

Wij hechten waarde aan een goede verdeling tussen werk en privé, zo bieden wij degenen die zorgtaken en werk willen combineren de gelegenheid om parttime te werken. Wij hebben een 36-urige werkweek, met uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een winstuitkering.